Video produkcija

Video produkcija – ključni sastojak svake video prezentacije

 

Video produkcija postala je esencijalni alat za kreiranje video sadržaja namenjenog internet prezentaciji svakog biznisa. Statistike kažu da će se veći procenat korisnika na internetu radije odlučiti za video sadržaj nego za tekst ili sliku. Kombinovanjem audio i vizuelnog sadržaja dobija se jedinstveni video format koji je od presudnog značaja za jačanje vašeg brenda, pozicioniranje na pretraživačima, veći doseg do potencijalnih mušterija i uvećanje stalnih kupaca ili korisnika usluga.

 

Šta su prednosti video prezentacije?

 

Korišćenjem videa u vašoj promociji povećavate šansu da korisnici zapamte detalje ponude koju im prezentujete. Takođe, postoji veća šansa da će radije odgledati vašu video prezentaciju nego što će pročitati tekst na istu temu.

Video sadržaji imaju mogućnost da dostignu širu publiku, što je sasvim logično imajući u vidu da je video postao sastavni deo svake onlajn platforme. Međutim, kreiranje i promocija video materijala predstavljaju kompleksan posao kom je potrebno pristupiti ozbiljno i sistematično.

 

Video produkcija – naša ponuda

 

Bez obzira da li vam je potrebna video prezentacija u kojoj želite da ispričate priču o vašem brendu, na adekvatan način predstavite svoje proizvode i usluge ili izgradite dobru reputaciju vaše kompanije, tu smo da vam u tome pomognemo.

U skladu sa vašim potrebama i prema vašim zahtevima nudimo vam uslugu produkcije multimedijalnih sadržaja uz upotrebu profesionalne opreme. U mogućnosti smo da kreiramo video, foto i audio sadržaje koji će korisnicima pružiti vrhunski multimedijalni doživljaj.

Za vas možemo osmisliti, realizovati i promovisati native video advertising kampanju koja na potpuno nenametljiv i suptilan način promoviše vaše poslovanje u okviru edukativnog, zanimljivog i korisnog video sadržaja.

Pored toga, imamo bogato iskustvo u video produkciji upustva za korišćenje aplikacija, animiranih reklama, promo video materijala i video izveštaja sa dešavanja.

Takođe, za vas možemo osmisliti i realizovati kompletan video serijal autorskih emisija:

Za više detalja i ponudu kontaktirajte nas na mejl ilija@unija.net ili telefon 062 249 995

Naše ostale usluge: