Objavljeno 16. avgusta 2018.

Apatinske ribarske večeri iz ugla Unija video produkcije

Još jedan projekat na koji smo izuzetno ponosni je video spot za Apatinske ribarske večeri. Osim promotivnog videa kojim se najavljuje događaj, u saradnji sa Turističkom organizacijom Apatin naša video produkcija je osmislila i materijal, koji za nešto više od dva minuta prikazuje sve ono što ova manifestacija nosi sa sobom. Ali ne samo to.

Da podsetimo, Ribаrske večeri su nаjmаsovnijа mаnifestаcijа, koja ima dugu trаdiciju od 55 godina. Održаvа se svаke godine, početkom julа. Progrаm je izuzetno sаdržаjаn i podrаzumevа veliki broj kulturnih, umetničkih, sportskih i zаbаvnih dešаvаnjа.

„Za razliku od prethodnih godina, ove smo u kreiranju promotivnih materijala za Apatinske ribarske večeri uvrstili i video materijal. Apatinske ribarske večeri su izuzetno kompleksna manifestacija sa celodnevnim programom tokom sva četiri dana i jako ih je teško, na pravi način, predstaviti jednim kadrom, odnosno fotografijom. Takođe želeli smo da se gosti ribarskih večeri upoznaju sa svim glavnim atraktivnostima opštine Apatin, koje sam program manifestacije ne podrazumeva, a koje mogu da posete prilikom dolaska u Apatin. I na kraju, iz razloga što nam je glavni deo promocije fokusiran na društvene mreže, izabrali smo video koji ima znatno veći doseg od objava baziranih isključivo na tekstu ili tekstu i jednoj fotografiji“, kaže direktor TO Apatin Nemanja Jović.

Pažnja! Imamo odličnu ponudu za vas!

Cilj video produkcije je bio da se upravo na što efektniji način prikaže sve ono što posetioci mogu da vide, čuju, osete, jednostavno – da dožive u Apatinu. Dakle, ne samo tokom ova četiri dana, koliko traje događaj, nego i pre ili nakon njega. Predstavljeni su resursi opštine Apatin, ono čime raspolaže i čime želi da privuče pažnju turista.

Kada nekome govorite o mestu na kome ste bili, pričaćete o arhitekturi i ljudima. Nećete izostaviti ni prirodu, kao i kulturne spomenike. A gastronomija zauzima posebnu stavku! Sigurno ćete se prisetiti ukusa nekog autentičnog specijaliteta ili pića. Pokazaćete i fotografije, kojih je sigurno mnogo. Upravo na taj način bi trebalo da razmišlja svako ko želi da predstavi neku destinaciju – iz ugla onoga ko dolazi.

Video – dublja dimenzija

Video je ovde apsolutno nezamenjiv, jer može da prenese mnogo više utisaka od reči ili nepokretne slike. On dočarava atmosferu, zvuk, daje dublju dimenziju. Kada tome dodate i da se njegova vidljivost izuzetno dobro kotira, kao i da postoje različiti načini na koje se može povećati, o čemu smo pisali u tekstu SEO: Kako da video bude vidljiviji na You Tube sajtu? , onda svakako ne bi trebalo da se dvoumite da iskoristite sve njegove prednosti!

Uživajte!

P.S. Ako još uvek imate nedoumicu… Podsetite se: 8 moćnih razloga zašto je video važan u onlajn marketingu

Foto: TO Apatin

Podelite sa prijateljima

SEO: Kako da video bude vidljiviji na You Tube sajtu?

Optimizacija videa ili You Tube SEO omogućava dobrom sadržaju da ostvari veću vidljivost u odnosu na druge iste sadržaje, i to ne samo na Guglu, nego i na drugim pretraživačima. Video nema [...]

Poslovanje privrede: Ko ima najviše zaposlenih, a najveći je gubitaš?

Optimizacija videa ili You Tube SEO omogućava dobrom sadržaju da ostvari veću vidljivost u odnosu na druge iste sadržaje, i to ne samo na Guglu, nego i na drugim pretraživačima. Video nema [...]