Projekti

Spajamo znanje, moderne tehnologije i veštinu organizacije, kako bi naši klijenti bili zadovoljni rezultatom. Naša vizija je besprekorna saradnja koja dovodi do zacrtanog cilja, a misija bliski kontakt sa klijentima, iskustva koja ćemo im preneti, kako bismo odgovorili njihovim potrebama.

Biznis vesti

biznis.vesti.rs

Sve poslovne vesti na jednom mestu! Budite u toku sa dešavanjima iz ekonomije, novinama u ekonomiji, privredi i svemu onome što može uticati na vaše poslovanje.

Kontakt: marketing@unija.net

www.infobiz.rs

Infobiz nudi bazu firmi u Srbiji, kao i pretragu vesti u skladu sa delatnostima. Ujedno se možete informisati i o inovacijama u biznisu, kao i aktuelnim temama i poslovnim događajima.

Kontakt: aleksandra@unija.net

www.vesti.rs

Pretraživač svih važnih vesti koje se objave u Srbiji.  To je mesto gde su objedinjene vesti svih većih medijskih kuća u Srbiji – televizijskih stanica,  štampanih medija i mnogih internet magazina. Sve novine iz zemlje i sveta, sa preko 250 medijskih izvora, podeljene su prema oblastima.

Kontakt: marketing@unija.net

www.blogosfera.rs 

Sve aktuelne teme i relevantni izvori na jednom mestu. Omogućeno je praćenje trendova, odnosno pojmova koji se najviše trenutno čitaju online. Možete da istaknete svoj sadržaj i da budete za korak ispred drugih.

Kontakt: marija@unija.net

www.vikendu.rs

VikendU je portal namenjen promociji i rezervaciji privatnih smeštajnih jedinica sa teritorije cele Srbije.
Nudi informacije o objektima i mogućnosti rezervacija brojnih vikendica, kuća, koliba i konaka na jezerima, rekama, planinama i u selima Srbije.

Kontakt: aleksandra@unija.net

www.021info.rs

021info je informativni portal koji sadrži najvažnije i najatraktivnije informacije sa lokalnog nivoa, koje su namenjene stanovnicima Južnobačkog okruga.

Kontakt: jelena@unija.net

www.025info.rs

025info je informativni portal koji sadrži najvažnije i najatraktivnije informacije sa lokalnog nivoa, koje su namenjene stanovnicima Zapadnobačkog okruga.

Kontakt: jelena@unija.net

www.prodavnicau.rs

ProdavnicaU je veb portal koji omogućava i olakšava proces kupovine na internetu. Namenjen je proizvođačima koji svoje proizvode mogu ponuditi korisnicima putem internet prodavnice, dok kupcima nudi jednostvniji način pretraživanja i poručivanja artikala.

Kontakt: marija@unija.net