Projekti

Spajamo znanje, moderne tehnologije i veštinu organizacije, kako bi naši klijenti bili zadovoljni rezultatom. Naša vizija je besprekorna saradnja koja dovodi do zacrtanog cilja, a misija bliski kontakt sa klijentima, iskustva koja ćemo im preneti, kako bismo odgovorili njihovim potrebama.

www.blogosfera.rs 

Sve aktuelne teme i relevantni izvori na jednom mestu. Omogućeno je praćenje trendova, odnosno pojmova koji se najviše trenutno čitaju online. Možete da istaknete svoj sadržaj i da budete za korak ispred drugih.

Kontakt: blogosfera@unija.net

www.vesti.rs

Vesti su pretraživač svih vesti koje se objave u Srbiji.  To je mesto gde su objedinjene vesti svih većih medijskih kuća u Srbiji – televizijskih stanica,  štampanih medija i mnogih internet magazina. Sve vesti, sa preko 250 medijskih izvora, podeljene su prema oblastima.

Kontakt: vesti@unija.net

www.infobiz.rs

Infobiz nudi bazu firmi u Srbiji, kao i pretragu vesti u skladu sa delatnostima. Ujedno se možete informisati i o inovacijama u biznisu, kao i aktuelnim temama i poslovnim događajima.

Kontakt: marketing@unija.net

www.025info.rs

025info je informativni portal koji sadrži najvažnije i najatraktivnije informacije sa lokalnog nivoa, koje su namenjene stanovnicima Apatina i okoline.

Kontakt: info@025info.rs

www.bilbordi.info

Najpovoljnije cene bilborda i city light-ova.

Kontakt: marketing@unija.net

www.novagod.com

NovaGod je osnovan 2004. godine i predstavlja prvi osnovan sajt sa najdužom tradicijom od svih trenutno aktuelnih novogodišnjih sajtova u Srbiji. Cilj projekta je da informiše i uputi slavljenike u ponudu dočeka Nove godine u klubovima, diskotekama, hotelima, kafanama restoranima, splavovima ili u nekoj od svetskih metropola.

Kontakt: info@novagod.com

www.vikendu.rs

VikendU je portal namenjen promociji i rezervaciji privatnih smeštajnih jedinica sa teritorije cele Srbije.
Nudi informacije i mogućnosti rezervacija brojnih vikendica, kuća, koliba i konaka na jezerima, rekama, planinama i u selima Srbije.

Kontkat: vikendu@unija.net

www.kudaveceras.rs

Kuda večeras je servis za rezervacije, koji potpuno besplatno informišemo o večernjim događanjima u Beogradu i nudi jednostavan i siguran servis preko koga mogu da se rezervišu mesta u klubu, na splavu, u kafani, i tako dalje.

Kontakt: info@novagod.com

www.reserve.rs

Reserve pruža brzu i kvalitetnu  informaciju, ali i obezbeđuje mesto u lokalima koje bi želeli da posetite, a ta usluga je gratis. Moguće je obezbediti sebi mesto i u hotelima, hostelima, kazinu, spa-centrima, dečijim igraonicama.

Kontakt: info@novagod.com