Online prodavnica

Online prodavnica po svačijoj meri

 

Ukoliko planirate ili ste pokrenuli sopstveni biznis, tu smo da vam pognemo da uspešno plasirate svoje proizvode na online tržištu.

Statistike kažu da se sve manje ljudi odlučuje za tradicionalnu kupovinu, dok broj online kupaca proizvoda i usluga raste. U svakom poslovanju je od velike važnosti pratiti moderne tehnike prodaje i prilagoditi se potrebama prosečnog potrošača. Imajući to u vidu, online prodavnica svakako je tačka od koje je potrebno krenuti.

 

Sopstvena online prodavnica – Niska cena i vrhunski kvalitet

 

Vlasnici manjih i srednjih biznisa često odustaju od ideje online prodavnice, a glavni uzrok uglavnom je njena prevelika cena. Ovaj učestali problem prepoznali smo kod mnogih proizvođača i, u skladu sa tim, ponudili praktično i povoljno rešenje za sopstvenu online prodavnicu.

Naš sajt ProdavnicaU nudi priliku proizvođačima i prodavcima robe da, uz minimalnu mesečnu naknadu, formiraju svoj web shop i kupcima ponude svoj celokupni asortiman proizvoda. U okviru svoje lične online prodavnice, prodavci mogu dodavati opise svojih proizvoda, njihove karakteristike i reprezentativne fotografije. Ovakav način prezentacije proizvoda značajno povećava i mogućnost prodaje i uvećanje zarade.

 

Online prodavnica – Prednosti i mogućnosti

 

Online prodavnica www.prodavnicau.rs nudi vam mogućnost da dosegnete svoju ciljnu grupu i značajno proširite bazu potencijalnih i stalnih kupaca.

Sajt ProdavnicaU poseduje moderan dizajn i estetsku privlačnost, što garantuje dobro korisničko iskustvo. Intuitivna platforma veoma je jednostavna za korišćenje i olakšava proces kupovine. Prikaz sadržaja na sajtu ProdavnicaU dostupan je preko svih uređaja, odnosno mobilnih telefona, tableta ili desktop računara.

Vaša celokupna ponuda na satu ProdavnicaU je optimizovana za pretrazivače, što će obezbediti bolju vidljivost na internetu i uvećanje vaših potencijalnih kupaca.

Integracija vaše internet prodavnice, ERP (Enterprise Resource Planning) i CRM (Customer Relationship Management) omogućiće vam da imate kompletan pregled poslovanja, kao i da vašim kupcima pružite najbolju moguću uslugu i dodatne popuste za lojalnost. Ujedno ćete uštedeti vreme i izbeći nepotrebne procedure.

Za sada je moguća integracija sa:

• računovodstvenim programima: Panteon i Biznisoft
• portalima za nekretnine: 4zida.rs, Srbija Nekretine, Nekretine.rs, WebNekretine, Srne, Realitica, KlasterNekretine

 

Internet prodavnica na ProdavnicaU | Minimalni troškovi – maksimalna ušteda

 

Vaša online prodavnica nalaziće se na postojećoj platformi sajta ProdavnicaU, što vam štedi novac potreban za izradu klasičnog web-shopa. Samim tim, svi vaši troškovi su redukovani isključivo na cenu mesečnog održavanja.

Pored toga, sopstvena oline prodavnica štedi vam i novac koji biste morali da uložite na zakup fizičke prodavnice i angažman prodavaca. To je bitno jer se automatski povećava vaša zarada na svakom pojedinačnom artiklu.

Ostvarena prodaja i ukupna zarada lako su merljivi, a to vam olakšava analizu postignutih rezultata na potpuno transparentan način.

 

Kako do svoje internet prodavnice na ProdavnicaU?

 

U svakom trenutku možete zakazati svoj sastanak sa stručnim timom sajta ProdavnicaU i dogovoriti sve detalje vezano za vašu buduću online prodavnicu. Možete nas kontaktirati putem e-maila marija@unija.net ili telefona 062 249 559, a tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja i nedoumice.