Online oglašavanje

Online oglašavanje – Značaj Internet marketinga

 

U doba modernih tehnologija, online oglašavanje je postalo osnovna tačka od koje je potrebno krenuti prilikom promocije vašeg poslovanja. Da bi prezentacija vaše ponude proizvoda ili usluga pronašla svoj put do potencijalnih kupaca ili stalnih mušterija, oglašavanje na Internetu morate učiniti važnim delom svoje marketing strategije.

 

Online oglašavanje – Naša ponuda

 

Za vas možemo da planiramo i zakupimo medijski prostor na Internetu, u kome ćemo, pomoću naših alata i tehnologija, na najbolji način predstaviti vaše poslovanje. Online oglašavanje se planira i obavlja u odnosu na vaše potrebe, kao i specifičnosti delatnosti ili usluga. Cilj je efikasno oglašavanje i još veća vidljivost i prepoznatljivost brenda ili poslovanja. Upravo zbog toga su potrebne kampanje, kojima će baš vaša ponuda biti vidljivija od neke druge, slične.

 

Oglašavanje putem videa

 

Video predstavlja trenutno najpopularniji format i upravo iz tog razloga neizostavan deo svake online promocije. Vaše poslovanje ili ponudu možemo adekvatno predstaviti snimanjem specijalnih priloga i emisija, kao i njihovim emitovanjem i promocijom putem različitih kanala na mreži.

 

Oglašavanje putem banera

 

Baneri su i dalje najrasprostranjeniji oblik internet oglasa, a cilj im je da korisnike zainteresuju za ono čime se bavite i preusmere ih na vaš sajt. Online oglašavanje putem banera dokazano utiče na povećanje prodaje, širenje relevantnih informacija, ali i jačanje samog brenda. Za vaše potrebe možemo osmisliti, dizajnirati i pozicionirati banere na relevantnim sajtovima i na taj način vam pomoći da promovišete svoje poslovanje.

 

Izveštaji oglašavanja

 

Online oglašavanje, baš kao i svaka druga kampanja, zahteva analizu i proveru rezultata. U tu svrhu, dostavljamo vam detaljne izveštaje sa unapred pripremljenim analizama. Na ovaj način, ukoliko je potrebno, kampanja može da se koriguje i usmeri tamo gde želite. U svakom trenutku imate jasan uvid u ostvarene rezultate i odnos uloženog i dobijenog.

Za više detalja i ponudu kontaktirajte nas na mejl ilija@unija.net ili telefon 062 249 995

Naše ostale usluge: