Oglašavanje

Oglašavanje – Za vas možemo da planiramo i zakupimo medijski prostor, u kome ćemo, pomoću naših alata i tehnologija, na najbolji način predstaviti vaše poslovanje. Zakup se planira i obavlja u odnosu na vaše potrebe, kao i specifičnosti delatnosti ili usluga. Cilj je efikasno oglašavanje i još veća vidljivost i prepoznatljivost brenda ili poslovanja. Upravo zbog toga su potrebne kampanje, kojima će baš vaša ponuda biti vidljivija od neke druge, slične. Možemo da vam ponudimo tri oblika oglašavanja – na internetu, u elektronskim i štampanim medijima, kao i (spoljno) outdoor oglašavanje.

Oglašavanje na televiziji i radiju obuhvata promociju na različitim medijima u lokalnoj i regionalnoj mreži, kao i snimanje i emitovanje specijalnih priloga i emisija. Oglašavanje u štampi kao fokus ima stručne magazine koji su u skladu sa vašom delatnošću.

Spoljno oglašavanje odnosi se na zakup bilborda i city light-a, brendiranje vozila, kao i na reklamiranje unutar taksi vozila i na ogledalima ugostiteljskih objekata.

Izveštaji – Svaka kampanja oglašavanja zahteva analizu i proveru rezultata. U tu svrhu, dostavljamo vam detaljne izveštaje sa unapred pripremljenim analizama. Na ovaj način, ukoliko je potrebno, kampanja može da se koriguje i usmeri tamo gde želite. U svakom trenutku imate jasan uvid u ostvarene rezultate i odnos uloženog i dobijenog.

Za više detalja i ponudu, kontaktirajte nas!