Oglašavanje smeštaja

Oglašavanje smeštaja za turističke organizacije i zakupodavce

 

Turistički potencijal Srbije sve više jača, a gradovi širom naše zemlje postaju veoma tražene destinacije, kako među našim, tako i među inostranim turistima. Da bi izašli u susret velikoj potražnji turističke ponude Srbije, razvili smo jedinstveni sajt VikendU.

VikendU je osmišljen kao platforma koja turističkim organizacijama i zakupodavcima nudi priliku za oglašavanje smeštaja, dok turistima olakšava sam proces pretraživanja i rezervacije smeštaja. VikendU, na ovaj način, turističkim organizacijama nudi mogućnost prezentacije ponude i popularizacije destinacija, bez ikakvih dodatnih troškova. Sa druge strane, turistima pojednostavljuje planiranje i organizaciju putovanja, ali ih i upoznaje sa turističkim potencijalom Srbije.

 

Oglašavanje smeštaja na sajtu VikendU

 

Platforma sajta www.vikendu.rs moderno je dizajnirana i potpuno pregledna, stoga i veoma intuitivna i laka za korišćenje. Korisniku dozvoljava jednostavan unos i oglašavanje smeštaja, ali i pretraživanje smeštajnih jedinica po lokaciji, ceni ili kapacitetu. Na sajtu VikendU dostupne sve informacije o objektima i postoji mogućnost rezervacije brojnih vikendica, kuća, koliba ili konaka.

 

Kako oglasiti smeštaj?

 

Promocija smeštaja dostupna je turističkim organizacijama i zakupodavcima, a vrši se veoma jednostavno u samo nekoliko koraka. Svaki oglašivač ima i mogućnost da svoj smeštajni objekat istakne na bolju poziciju sajta.

Za oglašavanje vašeg smeštaja možete pratiti korake iz uputstva na sajtu, a mi vam stojimo na raspolaganju za sve predloge, pitanja i sugestije. U svakom trenutku možete nas kontaktirati na mejl marija@unija.net ili telefon 062 24 95 59