Baza firmi i praćenje tendera

Za vlasnike preduzeća ponudili smo rešenje u vidu sajta InfoBiz, koji na sasvim jednostavan način obezbeđuje informacije o kontaktima firmi i omogućuje praćenje tendera i javnih nabavki. Ovakav jedinstveni način pretraživanja važnih informacija pomoći će vam da unapredite svoje poslovanje, uštedite vreme i napravite bolju strategiju usmerenu na povećanje prodaje.

 

Kontakti firmi na jednom mestu

 

Na sajtu Infobiz nalaze se kontakti firmi u Srbiji i ova baza podataka korisna je za pronalaženje budućih kupaca, saradnika ili dobavljača. Svi kontakti firmi izlistani su na jednom mestu i mogu se lako pretraživati po ključnoj reči, lokaciji ili delatnosti. Pronađite sve potrebne podatke o manjim i većim firmama u Srbiji, u nekoliko klikova i na jednom mestu.

 

Lako i jednostavno praćenje tendera

 

Takođe, sajt Infobiz nudi praćenje tendera i javnih nabavki, pažljivo razvrstanih po datumu postavljanja. U našoj bazi aktuelnih tendera možete pronaći sve neophodne informacije, što će vam uštedeti vreme i osloboditi vas velike obaveze. Pretraživanje i praćenje tendera i javih nabavki omogućiće vam lakše planiranje poslovne strategije i brži dolazak do novih angažmana.

 

Dodavanje vaše firme u registar

 

Ukoliko posedujete biznis koji želite da promovišete i izdvojite od konkurencije, postoji mogućnost dodavanja vaših podataka u registar sajta Infobiz. Reklamiranje je dostupno na nekoliko načina: putem banera ili newslettera. Sajt pruža mogućnost ažuriranja podataka o firmi, objavu fotografija, lociranje na mapi, ali i dodavanje najava i akcijskih vesti.

Za sve informacije kontaktirajte nas na mejl ilija@unija.net ili telefon 062 249 995