Biznis sistemi za ocenjivanje i rezervacije

 

Biznis sistemi za ocenjivanje i rezervacije kreirani su kao B2B (biznis okrenut biznisu) ili B2C (biznis okrenut klijentima). Rezervacioni sistemi Razvili smo jedinstven sistem, koji omogućava da se na lak način centralizuju sve informacije o korisniku koji je izvršio rezervaciju. Na osnovu dostupnih informacija o klijentu, moguće je odobriti popuste, redovno slati podsetnike i akcije, čestitke za rođendane, ali i biti u toku sa statistikom poseta. Uz sistem za ocenjivanje možete da pratite i zadovoljstvo vaših posetilaca, kako biste imali kompletne statistike o vašem gostu ili kupcu. To se postiže na četiri načina:

  • Wifi login – gost  ili kupac imaju priliku da se loguju na wifi mrežu, ali da pre toga ispune formu sa podacima kao što je e-mail adresa, ili da se loguju preko Facebook profila, pri čemu se dobijaju podaci o tome da li je osoba koja je izvršila rezervaciju zaista i posetila objekat. Omogućava se evidentiranje redovnih gostiju, kao i ostavljanje utiska o objektu ili usluzi.
  • Media wall – ukoliko gost ili kupac objave fotografiju iz vašeg objekta na društvenim mrežama, ona se prikazuje na ekranu u samom objektu, pri čemu imate kontrolu nad tim šta želite da bude vidljivo, a šta ne. Vaši gosti ili kupci vas reklamiraju.
  • Ocenjivanje na licu mesta – gostu ili kupcu se omogućuje da pre izlaska iz objekta ostavi svoj utisak, koristeći posebno prilagođen tablet, pri čemu mu se ne oduzima mnogo vremena.
  • SMS akcija – ukoliko gost ili kupac nisu iskoristili ništa od navedenog, šalje im se SMS poruka sa kratkim upitnikom, u kome će ostaviti svoj utisak.

Dostupni su vam naši projekti:

  • Kuda večeras – namenjen ugostiteljskim objektima, od kafana, kafića do klubova
  • Vikendu – namenjen onima koji izdaju vikendice/apartmane ili tragaju za njima.